My heart is refusing me.

Ny vecka nu då! Måste verkligen bli bättre på att uppdatera denna blogg!
Helgen har iaf bjudit på lite smått och gott, som fest i fredags kväll/natt, konfirmation i lördags för kusinerna och bara vila igår. Aldrig fel med en lugn avslutning på en fullspäckad helg.
I och med det är måndag idag så har man ju varit skolan, fick även reda på att morgondagens nationella i svenska kommer äga rum 8.20, alltså på min sovmorgon då jag först börjar 9.30 igentligen, så man drog en stor suck. Men vad ska man göra, bara till att bita i de sura äpplet.
Aja, trotts att det är fint väder så tänker jag plantera mig i soffan i någon timme för att plugga till fysikprovet.
Önska mig lycka till, det lär jag behöva.
Bjuder på bilden ^^

I carry you home.

Det har ju som sagt varit påsklov nu, och förutom att jag har varit sjuk drygt halva lovet med förkyldning, halsont, huvudvärk och en äckligt irriterande hosta, så har mitt lov varit väldigt trevligt och lugnt.
Shopping på väla i Helsingborg, umgåts med vänner, firat påsk, sovit, ätit och levt som en helt normal människa? :)
Tänkte ligga kvar i sängen en pytte liten stund till (nej jag vaknade vid 9, ätit frukost och allt, men kände för att krypa ner och se på film en stund), plugga till fysikprovet på fredag får jag väl börja göra strax också. Ikväll blir det att dra och äta mongolisk buffe (mums) för att fira lill faster som fyller år imorgon. Grattis!
Btw, visst jag är lite efter med att skaffa detta, men följ mig gärna på instagram @ rrebeckas  =)
Puss och kram, ha en fortsatt bra annandag påsk! :D



RSS 2.0